19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialPrima declaraţie a lui Bush despre moartea lui Osama bin Laden. Vezi...

Prima declaraţie a lui Bush despre moartea lui Osama bin Laden. Vezi video

Fostul preşedinte american George W. Bush a făcut prima declaraţie publică după moartea liderului al-Qaida, Osama bin Laden, informează Mediafax.

“Luam masa la un restaurant împreună cu Laura şi doi prieteni”, a declarat Bush referindu-se la momentul în care a primit un telefon de la preşedintele Barack Obama.

“M-am scuzat şi am mers acasă pentru a vorbi la telefon”, a explicat Bush. “Obama pur şi simplu a spus «Osama bin Laden este mort»”.

Potrivit lui Bush, Obama i-a descris detaliat misiunea secretă care a vizat locaţia lui bin Laden din Pakistan.

“Tipul a murit. Asta este bine”, a declarat Bush despre bin Laden. “Moartea lui Osama este o mare victorie în războiul împotriva terorismului. El era considerat un lider. Serviciile de informaţii merită multă încredere“, a subliniat Bush.

“Soluţia pe termen lung este promovarea unei mai bune ideologii, care este libertatea. Libertatea este universală“, a spus Bush.

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă