17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPreşedintele UBB, înapoi în PNŢCD

Preşedintele UBB, înapoi în PNŢCD

Preşedintele Consiliului Academic al Universităţii Babeş-Bolyai, profesorul Şerban Agachi, a redevenit membru activ în PNŢCD. El s-a întâlnit azi cu preşedintele partidului, fostul premier Victor Ciorbea, pentru a pecetlui revenirea sa.

“Ne bucurăm că mediul academic s-a întors alături de PNŢCD. Clujul are o serie de reprezentanţi de seamă în acest domeniu”, a spus preşedintele PNŢCD, fostul premier al României, Victor Ciorbea.

Şerban Agachi a fost, printre altele, expertul ONU care a reorganizat învăţământul din Irak, după războiul contra lui Saddam Hussein. El este unul dintre cei mai cunoscuţi chimişti din România.

Revenirea sa are loc la câteva săptămâni după ce, în PNŢCD Cluj s-au întors directorul Bibliotecii Centrale Universitare, profesorul universitar Doru Radosav, precum şi decanul Facultăţii de Ingineria Materialelor din cadrul Universităţii Tehnice, profesorul Ioan Vida-Simiti, alături de profesorul Alexandru Zdrenghea, unul dintre cei mai cunoscuţi cardiologi din România.

Doru Radosav şi Ioan Vida-Simiti sunt vicepreşedinţi la nivel naţional ai PNŢCD. Alături de ei, alte două funcţii de vicepreşedinţi la nivel naţional sunt ocupate de clujeni, adică de fostul preşedinte al FPS, Radu Sârbu, şi de omul de afaceri Ioan Feraru.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă