27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialPreşedintele Iohannis l-a decorat pe şeful Forţelor Navale

Preşedintele Iohannis l-a decorat pe şeful Forţelor Navale

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a şefului Statului Major al Forţelor Navale, contraamiralul Alexandru Mîrşu.

Acesta a primit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

Decoraţia a fost atribuită cu ocazia Zilei Marinei (15 august),  la propunerea  ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, decoraţia se atribuie „în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională”.

Citeşte şi: VIDEO. Cum serbează Armata Română ziua militarilor de pe SUBMARINE

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă