25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialPregatiri intense pentru meciul de baschet dintre Romania si Elvetia

Pregatiri intense pentru meciul de baschet dintre Romania si Elvetia

Nationala masculina de baschet a Romaniei va intalni, sambata, la Cluj-Napoca, reprezentativa similara a Elvetei, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2008. Partida va incepe de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.
Selectionata tarii noastre revine in capitala Ardealului dupa o victorie prestigioasa obtinuta, saptamana trecuta, la Dublin, contra Irlandei. Antrenorul nationalei de baschet, Liviu Calin, a declarat ca este extrem de optimist privind rezultatele meciului de sambata, chiar daca il considera cel mai greu de pana acum.
Selectionerul a spus ca elevii sai sunt cu moralul ridicat dupa ce au castigat partidele anterioare din grupa, cu Cipru si Irlanda. In formula de start a echipei nationale se vor afla in principal jucatori provenind de la campioana „Asesoft” Ploiesti si de la vicecampioana BU „Poli” Cluj-Napoca, echipe angrenate in cupele europene.
„Va fi un meci greu, desi ma astept la o victorie. Sper sa sfarsim aceasta campanie de calificare numai cu rezultate pozitive. Telul nostru este sa castigam aceste meciuri. Insa, aceasta partida este deschisa oricarui rezultat si va fi foarte greu sa castigam. Ma bazez pe toata echipa. Nu pot sa dau nume, desi echipa are starurile ei. Baietii au nevoie de aceasta mentalitate de invingatori”, a adaugat Liviu Calin.
Catalin Burlacu, membru de baza al echipei, a spus ca este de asteptat ca spectatorii clujeni sa vina la meci in numar mult mai mare decat la partida cu Cipru. Biletele de intrare se vor vinde incepand de astazi, adupa cum au mentionat organizatorii.

Cele mai citite

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat: idei și sugestii

Amenajarea rafturilor lângă casa de marcat este o strategie esențială pentru orice magazin, deoarece acest spațiu poate transforma clienții indeciși în cumpărători. Plasarea inteligentă...

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...

Accident mortal: un șofer a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 10,10, polițiştii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă