21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPrahova: Cinci persoane, evacute, în urma unei alunecări de teren

Prahova: Cinci persoane, evacute, în urma unei alunecări de teren

O familie formată din cinci persoane, între care trei copii, a fost evacuată, joi seară, din casă, în localitatea Sângeru, Prahova, din cauza unei alunecări de teren, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Prahova, cele cinci persoane locuiau într-o casă veche construită din chirpici, pe structură din lemn.

În urma unei alunecări de teren, casa a fost grav avariată, pereții crăpându-se, imobil fiind în pericol să se prăbușească.

Locuința fusese ridicată în urmă cu mulți ani, fără autorizație de construcție, pe malul râului Cricov, iar decizia de evacuare a fost luată în condițiile în care viața celor cinci persoane era pusă în pericol.

Familia s-a mutat la rude, au declarat autoritățile din Prahova.

Alte șase locuințe din localitatea Gornet sunt în pericol să se prăbușească tot din cauza unei alunecări de teren. Zilele trecute Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a dus la Gornet două locuințe modulare, care au fost racordate la utilități și în care oamenii se pot muta, dacă va fi nevoie.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă