26.2 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Portarul Andrey si Croitoru, singurele transferuri

Steaua va anunta astazi la UEFA lista jucatorilor cu care va ataca primavara europeana. Fata de cei 25 de fotbalisti ai ros-albastrilor inscrisi pentru partidele din Liga Campionilor, nu mai fac parte acum din lotul Stelei portarii Carlos, care a incheiat conturile cu gruparea din Ghencea si Toma, si fundasul Daniel Panait, transferat la FC Vaslui. Locurile lor au fost luate de portarii Andrey si Lungu si nou-venitul Marius Croitoru. Lotul Stelei il cuprinde si pe Lovin, care nu a rezolvat inca problema transferului la o alta grupare. Pentru dubla cu FC Sevilla si toate partidele care vor urma in Cupa UEFA, Steaua a comunicat forului european urmatorul lot de jucatori: portari – Cernea, Andrey si Lungu; aparatori: Goian, Radoi, Nesu, Baciu, Petre Marin, Saban, Ghionea, Stancu; mijlocasi: Ovidiu Petre, Dica, Bostina, Cristocea, Nicolita, Lovin, Paraschiv, Coman, Croitoru, Ochirosii; atacanti: Oprita, Badea, Victoras Iacob, Thereau. Un lot de 25 de jucatori, la care Olaroiu va mai adauga astazi doi juniori.

S-au vandut 6.500 de bilete

FC Steaua a vandut pana in prezent aproximativ 6.500 de bilete la meciul cu FC Sevilla, programat la 15 februarie, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, de la ora 20.30, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Gruparea din Ghencea a pus in vanzare tichetele la 22 ianuarie. Preturile biletelor sunt urmatoarele: 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intai, 200 de lei la tribuna zero si 300 de lei la fotolii.
Pana miercuri inclusiv, numai abonatii FC Steaua vor putea achizitiona bilete de la casele stadionului. Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere, de la casele special amenajate, un bilet in acelasi sector de tribuna in care are abonamentul, iar in limita stocului disponibil mai poate achizitiona inca un bilet in orice zona a stadionului, de la alte case de bilete. Începand cu 1 februarie, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum doua bilete de persoana, in limita stocului disponibil. Steaua are aproximativ 8.000 de abonati.
În anul 2006, cu exceptia partidei cu ND Gorica, Steaua a jucat toate meciurile internationale cu casa inchisa: cu SC Heerenveen, Betis Sevilla, Rapid Bucuresti, FC Middlesbrough, Standard Liege, Olympique Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev.

Ultima oră
Pe aceeași temă