10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialPonta, noi declarații despre reducerea TVA

Ponta, noi declarații despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Iași, că este posibilă reducerea generală a TVA cu cel mult trei puncte procentual sau scăderea TVA la categorii de produse, informează Mediafax.

”Un obiectiv pentru 2015-2016 este aplicarea fie a unei reduceri generale de TVA (…), fie scăderea TVA la categorii de produse, în special cele agricole, alimentare”, a afirmat Ponta, într-o conferință de presă la Iași.

Ponta a precizat că va trebui luată o decizie de politică fiscală și că, cel mai probabil, această măsură ar putea fi aplicată de la 1 ianuarie 2016.

Premierul Victor Ponta se află la Iași, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Camerei de Comerț, în cursul după-amiezii de vineri urmând să aibă întrevederi cu primarii PSD din județ.

În cursul zilei de sâmbătă, Ponta va participa la manifestările prilejuite de Ziua Unirii, la care va fi prezent și președintele Klaus Iohannis.

Cu o zi în urmă, un membru al PSD i-a recomandat premierului Ponta să nu participe la evenimentele de Ziua Unirii, din 24 Ianurie, existând riscul să fie fluierat de mulțime în condițiile în care actualul guvern nu a acordat importanță prea mare regiunii Moldovei.

Cele mai citite

Mic ghid de acces în Parlamentul României te faci politician

Ești nimeni cu dungulițe. Nu te pricepi la nimic concret. Ești incapabil să produci ceva util societății. Dar ai ceva ambiție. Și ai...

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...

“ANAF – Ultimul cartuș” – regia Marcel Boloș, în curând, la buticul tău!

Ilustrație: Marian Avramescu După episoade repetate de Brigada DIVERtiSmEnt “La munte și la mare”, pe banii statului, actorii lipsiți de talent ai Agenției Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă