14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPolițiștii suedezi anchetează un posibil caz de crimă, într-un centru pentru solicitanți...

Polițiștii suedezi anchetează un posibil caz de crimă, într-un centru pentru solicitanți de azil

Poliția suedeză suspectează un posibil caz de crimă într-un centru de solicitanți pentru azil, dupa ce o tânără a fost găsită moartă, informează AFP, citat de Agerpres.

O femeie de 25 de ani a fost găsită rănită grav sau moartă, într-o cameră dintr-un centru pentru solicitanți de azil din orașul Mariannelund, a precizat poliția într-un comunicat. După constatarea decesului, polițiștii au izolat locul și au început o anchetă.

„Circumstanţele şi indiciile găsite la faţa locului fac să apară suspiciunea că ar fi vorba de o crimă”, a transmis poliţia, fără a oferi detalii sau indicaţi privind identitatea victimei. 

În acest caz, o persoană a fost reţinută, iar altele au fost interogate ca martori. 

Suedia a fost şocată în ianuarie de uciderea cu armă albă a unei angajate de 22 de ani dintr-un alt centru pentru solicitanţi de azil, la Mölndal (sud-vest). În acest caz a început în ianuarie procesul unui solicitant de azil care susţine că ar avea 15 ani, dar despre care procurorii spun că este mai în vârstă. Naţionalitatea sa nu a fost dezvăluită. 

Tribunalul din Göteborg aşteaptă, pentru a decide cum va continua acest proces, rezultatul unor expertize psihiatrice complementare, acuzatul afirmând că aude voci care l-ar îndemna să se sinucidă.

Cele mai citite

Înțelegerea Declarației 700

Declarația 700 este un instrument esențial în cadrul sistemului de administrare fiscală din România, utilizat atât de antreprenori cât și de alte entități de...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă