20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialPledoarie pentru romantism

Pledoarie pentru romantism

Sarbatoarea Sfantului Valentin este tratata serios peste ocean. Fiecare cuplu trebuie sa fie la inaltime. Cum au primit-o si ce cred despre aceasta sarbatoare celebritatile?

» Super-modelul Heidi Klum: "Sotul meu, Seal, face multe lucruri minunate. Uneori sunt marunte, ca atunci cand imi deschide usa ca sa intru sau imi pregateste scaunul ca sa ma asez. Ne apreciem unul pe altul. De cele mai multe ori ceea ce conteaza pentru mine in aceasta relatie sunt lucrurile de zi cu zi, nu cadourile de Valentine’s Day".

» James Marsden, cunoscut din "Magie in Manhattan" si "Intrigi de culise": "Eu am nevoie sa ma inspir din filme pentru surprizele mele romantice. Cand cresti, nu prea stii cum sa te porti cu o fata. Asa ca apelezi la filme, ca ele sa te invete asta".

» Alan Alda, din serialul "M.A.S.H.":  "De obicei nu-mi fac planuri pentru Valentine’s Day. Vedeti, sarbatoarea aceasta se intampla doar o zi intr-un an. Mie imi place romatismul si mai ales sa te surprinda atunci cand te astepti mai putin".

» Actrita Emma Thompson: "Dragostea este o activitate de fiecare zi, nu doar o emotie care te face sa plutesti. Dragostea este la fel de lumeasca ca si spalatul vaselor. Presupune ceva munca. Farfuriile nu se vor spala singure si nici dragostea nu va supravietui pana nu faci un efort".

» Actorul Will Arnett, casatorit cu actrita de comedie Amy Poehler, cu care a jucat impreuna in "Taisul gloriei" (2007):  "Sincer, probabil ca voi sta acasa si ma voi uita la televizor. Noi suntem fericiti doar sa fim impreuna. Pentru mine, daca scot cainele afara noaptea si dimineata, am facut deja un gest romantic".

» Lisa Kudrow, cunoscuta din "Friends": "Exista dragoste si exista angajament. Daca esti norocos, le ai pe amandoua. Ieri dimineata, fara nici o legatura cu ceea ce facem, sotul meu s-a intors spre mine si mi-a spus: «stii ce? Sunt cu adevarat norocos ca sunt cu tine». Daca simti asta, trebuie sa o spui, asa cum a facut-o si el".

» Actorul spaniol Javier Bardem: "Nu cred ca stim cu adevarat ceva despre ce inseamna dragostea de fapt, oricat ne-am stradui. Dar cred ca iubirea este un lucru de care orice om are nevoie ca sa nu-si piarda credinta".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă