17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPlanuri de viitor cu Gloria

Planuri de viitor cu Gloria

»  Propus atat pentru campioana CFR Cluj, cat si ca posibil inlocuitor al lui Piturca, antrenorul nu vrea sa se desparta de Gloria Bistrita.
»  Totusi, contractul sau, care se incheie in 2009, nu a fost deocamdata prelungit.
»  Un bilet la meciul Gloria – CFR Cluj costa de cinci ori mai mult decat pretul normal!

Antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a negat miercuri o posibila preluare a campioanei CFR Cluj sau a echipei nationale a Romaniei, precizand ca nu are motive sa renunte la postul pe care il ocupa in prezent. "CFR Cluj? Echipa nationala? Sunt speculatii, discutii, ne place sa interpretam, sa anticipam, sa inventam. Eu sunt antrenor la Gloria si aici imi fac meseria. Nu am discutat despre asta, nu este un subiect care sa ma intereseze. Nu imi fac nici un serviciu astfel de zvonuri. Nu cred ca avand oferte trebuie sa fiu foarte satisfacut sau foarte mandru. Am planuri de viitor cu Gloria, nu am motive sa plec, sper nici sa nu fie nevoie si nici sa nu fiu dat afara", a spus Sabau.

Tehnicianul a explicat ca, in ciuda faptului ca nu a semnat prelungirea contractului cu Gloria Bistrita, scadent in vara anului 2009, planurile sale de viitor sunt legate de formatia ardeleana. "si jucatorii isi pun intrebari cand aud tot felul de speculatii: «Pleaca, nu pleaca… Poate una ne spune, si alta e realitatea…». Am contract pana in vara, chiar daca nu am semnat inca o prelungire, am avut o discutie cu presedintele. Ne-am fixat niste obiective pana la vara, sa se faca inca minimum patru terenuri de antrenament, vreau ca intr-un an sa am un lot stabil, sa plece un singur jucator in toamna, pentru a avea o echipa compacta", a precizat Sabau.

Cu gandul la CFR
Pregatind meciul cu CFR Cluj, care va avea loc maine, in etapa a saptea a Ligii 1, Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca nu crede in vulnerabilitatea campioanei dupa schimbarea lui Ioan Andone cu Maurizio Trombetta. "Intotdeauna au existat ambitii foarte mari in meciurile dintre noi si CFR, sunt multi jucatori la Gloria care au jucat la Cluj. Este un meci important pentru ambele echipe, dupa rezultatele neasteptate din ultima vreme, cei de la CFR vor fi si mai ambitiosi. Dupa schimbarea unui antrenor, de cele mai multe ori jucatorii se ambitioneaza, vor sa castige un loc de titular. De multe ori schimbarile acestea fac bine, alteori nu. Nu cred ca CFR e vulnerabila. Nu au castigat ultimele partide si in joc au avut probleme, dar nu trebuie sa o consideram pe CFR ca pe o echipa in criza, care nu mai are mentalitate de invingator", a spus Sabau.

Acesta a mentionat ca CFR dispune de jucatori valorosi si, chiar daca trec prin momente mai grele, ei vor fi motivati. "Au fost critici la adresa lor, schimbare de antrenor, nemultumiri in interiorul echipei. Nu pot spune daca e bine sau rau ca l-au schimbat pe Andone. Tot ce pot aprecia sunt rezultatele, iar el merita tot respectul pentru rezultatele obtinute. Mi-as dori o victorie in fata campioanei. Depinde de cat de concentrati si motivati vom fi", a spus el, referindu-se apoi si la suspiciunile aparute in sezonul trecut la meciul cu CFR, cand a folosit mai multe rezerve. "S-a barfit, am fost acuzati… Am spus la momentul respectiv de ce am utilizat anumiti jucatori. Cu un an inainte, s-a spus ca am facut blat cu Urziceni, cu prietenul meu Dan Petrescu. Romanii sunt cei mai buni la barfe. Sper sa pun in teren vineri jucatorii cei mai buni". Partida Gloria Bistrita-CFR Cluj, din etapa a saptea a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 17.00.

»  Un bilet la meciul Gloria Bistrita-CFR Cluj costa 50 de lei, de cinci ori mai scump ca la o partida obisnuita de pe teren propriu. Tot 50 de lei a fost intrarea generala si la meciul cu Steaua, la care stadionul a fost plin, majoritatea suporterilor fiind insa fani ai echipei vizitatoare. si de aceasta data, cei din Bistrita se asteapta la o afluenta deosebita de spectatori, cu o galerie puternica a campioanei.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă