34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialPiţurcă rămâne selecţionerul. A trecut testul în faţa lui Burleanu

Piţurcă rămâne selecţionerul. A trecut testul în faţa lui Burleanu

Selecţionerul Victor Piţurcă va rămâne în fucţie după egalul obţinut, aseară, în faţa Argentinei, scor 0-0. Răzvan Burleanu a avut o întrevedere cu Piţurcă şi l-a asigurat de susţinerea sa.

”Nu se pune problema schimbării selecţionerului. Vom merge înainte cu Victor Piţurcă”, a declarat noul şef de la Casa Fotbalului, conform Digi Sport. Burleanu a mers direct în cabina antrenorilor după meciul de la Arena Naţională, acolo unde l-a felicitat pe Piţurcă pentru rezultatul pozitiv şi l-a anunţat că are tot sprijinul său. Iniţial Burleanu vorbea despre Reghecampf ca despre un posibil candidat la postul de selecţionerul al naţionalei.

“Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Ăsta e adevărul. Eu am spus că Gică Popescu merita o şansă, dar noul pentru fotbalul românesc trebuia să înceapă. În plus nu am nimic de adăugat. Domnul Burleanu a venit în cabina antrenorilor şi mi-a spus să vă confirm că vom colabora în viitor”, a declarat Victor Piţurcă.

Piţurcă a mai spus după meci că în ciuda rezultatului bun încă se mai gândeşte la necalificarea României la CM 2014. Cu privire la clauzele contractului său, potrivit căruia Federaţia ar trebui să-i plătească 500.000 euro pentru a-i întrerupe contractul înainte de 2016, a spus că nu va renunţa la nimic. “Nu voi renunţa la nicio clauză din contract, pentru că şi în România este normal să se respecte orice contract.”

România a încheiat cu scorul de 0-0 partida amicală cu Argentina, disputată aseară pe Arena Naţională. Naţionala lui Piţurcă va avea anul acesta primele meci din campania de calificare la EURO 2016. 

Citeşte şi România – Argentina 0-0, egal uriaş pentru tricolori în faţa naţionalei lui Messi

Cele mai citite

George Simion, la Parchetul General: Am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri, de exemplu DNA

Liderul AUR a arătat că nu are ”nicio calitate şi nu s-a pronunţat numele său, dar s-a dat către presă că el ar fi...

Candidații validați pentru funcția de președinte al USR. Dreapta Unită, aproape de rupere

Şase dintre cele zece candidaturi pentru preşedinţia Uniunii Salvați România (USR) au fost validate, potrivit formațiunii politice.Cei care au rămas în cursă sunt: Elena...

Surse: Ciucă și Ciolacu discută la Guvern calendarul alegerilor

Preşedintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a venit, astăzi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă