16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialPierce Brosnan, "socat"

Pierce Brosnan, “socat”

Actorul Pierce Brosnan, celebru dupa ce l-a incarnat de mai multe ori pe celebrul spion britanic, a marturisit ca excluderea sa din viitorul film cu James Bond, dezvaluita de presa britanica, reprezinta un adevarat “soc”.
Aceste comentarii intervin dupa ce presa britanica a evocat numele viitorului 007 in persoana actorului britanic Daniel Craig, 37 de ani, care va deveni astfel primul James Bond blond.
Brosnan, 52 de ani, care l-a interpretat deja de patru ori pe agentul secret, s-a declarat surprins si dezamagit de aceasta decizie. “Am fost foarte furios. Este un adevarat soc”, a declarat el intr-un interviu exclusiv.
“Asteptam sa joc (un Bond) mai realist, mai hotarat si totul a fost anulat de un telefon, e foarte dezamagitor”, a subliniat Brosnan, adaugand ca i s-a propus sa faca un al cincilea James Bond, dar ca negocierile au fost oprite brusc. “Nici pana azi nu stiu de ce”, a afirmat el, dezmintind speculatiile presei potrivit careia ar fi cerut intre 30 si 40 de milioane pentru film.
Brosnan a jucat in rolul lui 007 pentru prima data in 1995.
Filmele cu James Bond, una dintre bijuteriile de familie ale MGM, au inceput in 1962 cu actorul scotian Sean Connery in “Dr No”, cu incasari de aproape 4 miliarde de dolari. In continuare, George Lazenby l-a incarnat o data pe spion in 1969 in “On Her Majesty's Secret Service”, urmat de Roger Moore intre 1973 si 1985, Timothy Dalton intre 1987 si 1989 si Brosnan.

Cele mai citite

După căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul lui Xi a avut propulsie bio

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Republicii Populare Chineze și al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a avut noroc că avioanele de linie supersonice nu au...

Cluj: Spălare de bani și trafic de droguri. Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane

Procurorii DIICOT au reținut 12 persoane în urma unei investigații referitoare la constituirea unui grup infracțional specializat în trafic de droguri și spălare de...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă