16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPetcu: Vila din Predeal este o hrubă

Petcu: Vila din Predeal este o hrubă

Liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a declarat la instanţa supremă, unde se judecă recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare a sa în libertate, că vila din Predeal nu este o vilă, ci “o hrubă”, precizând că nu a primit-o de la omul de afaceri Petre Scrieciu, aşa cum susţin procurorii, relatează Mediafax.

“Vila din Predeal nu e o vilă din Predeal, este vorba de cesiunea unor părţi sociale dintr-o societate. Acolo nu este o vilă, este o hrubă, dacă vreţi să spunem. Nu am primit-o de la Scrieciu”, a spus Marius Petcu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

Petcu a precizat că începând de miercuri s-a autosuspendat din toate funcţiile de conducere din sindicat şi de la organizaţiile profesionale pe care le reprezenta, arătând că este la dispoziţia organelor de control ale acestora.

Liderul sindical a mai spus că joi are loc Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas, vineri va avea loc un consiliu al Ordinului Asistenţilor Medicali şi, probabil, săptămâna viitoare va avea loc şi un consiliu naţional al CNSLR-Frăţia, pentru a decide poziţia sa în cadrul structurilor sindicale.

Întrebat dacă are cum să justifice averea pe care o are, Petcu a răspuns: “Da, categoric am cum să o justific”. El a precizat că tot ce are ce spus despre acest lucru a arătat în declaraţia de avere preluată de Agenţia Naţională de Integritate.

Instanţa supremă judecă, joi, contestaţia procurorilor anticorupţie la decizia Curţii de Apel Bucureşti de cercetare în libertate a liderului CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, acuzat că a luat mită de la Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia să execute lucrările la un centru pentru sindicate din Snagov.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...
Ultima oră
Pe aceeași temă