16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPerechea Monica Niculescu - Vania King, eliminată în optimile turneului US...

Perechea Monica Niculescu – Vania King, eliminată în optimile turneului US Open

Perechea Monica Niculescu/Vania King, favorită numărul zece, a pierdut, duminică, scor 6-2, 1-6, 2-6, meciul disputat cu “dublul” rus Ekaterina Makorova / Elena Vesnina, în optimile turneului de Mare Şlem de la US Open, dotat cu premii în valoare de 2,65 milioane de dolari, informează Mediafax.

Partida a durat o oră şi 42 de minute. Primul set a început sub semnul echilibrului, până la scorul de 3-2 în favoarea perechii româno-americane, când acestea au reuşit să câştige pe serviciul adversarelor. Imediat, King şi Niculescu şi-au făcut serviciul şi au câştigat setul, scor 6-2, după un break în ultimul game.

Actul secund a fost, practic, unul fără istoric. Rusoaicele s-au distanţat rapid la 5-0, după trei break-uri, şi au câştigat setul, scor 6-1, în doar 28 de minute.

În setul decisiv, Makarova şi Vesnina au început mai bine, reuşind să se distanţeze la 2-0, însă perechea româno-americană a reuşit, imediat, un break. În final, Ekaterina Makorova şi Elena Vesnina au câştigat decisivul, scor 6-2, şi au obţinut calificarea în sferturi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să...
Ultima oră
Pe aceeași temă