11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialPerechea Copil/Ungur, în sferturi la turneul de la Napoli

Perechea Copil/Ungur, în sferturi la turneul de la Napoli

Perechea română Marius Copil/Adrian Ungur s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, informează site-ul atpworldtour.com, potrivit Mediafax.

Copil şi Ungur au dispus, în primul tur, cu scorul de 7-5, 3-6, 10-8, de cuplul italian Alessandro Giannessi/Walter Trusendi şi vor întâlni, în sferturi, perechea Cheng-Peng Hsieh/Hsin-Han Lee (Taiwan), care a dispus, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-7, de cuplul Adam Fenney/Gero Kretschmer (Australia/Germania).

Jucătoarea Cristina Dinu, venită din calificări, a acces în turul doi al turneului ITF de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, după ce a trecut, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-4, în runda inaugurală, de peruana Bianca Botto. În turul doi, Dinu va juca în compania favoritei numărul 3 a competiţiei, spaniola Lara Arruabarrena-Vecino.

La turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, jucătoarea Bianca Hîncu s-a calificat în turul doi, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe australianca Bianca Tepper.

Jucătoarea Patricia Maria Tig a obţinut calificarea în turul doi al turneului ITF de la Plovdiv (Bulgaria), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, după ce a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata sa Claudia Antonia Enache. Tot la Plovdiv, Ştefana Andrei a fost învinsă, în primul tur, cu 6-0, 6-0, de sportiva elenă Agni Stefanou.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă