15.1 C
Bucharest
Wednesday, 4 October 2023
HomeSpecialPercheziţii în Bucureşti, Iaşi şi Prahova, într-un dosarul de evaziune fiscală. Prejudiciul,...

Percheziţii în Bucureşti, Iaşi şi Prahova, într-un dosarul de evaziune fiscală. Prejudiciul, 3,6 milioane lei

Poliţiştii fac şapte percheziţii în Bucureşti, Iaşi şi Prahova, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu de 3,6 milioane lei, informează  Mediafax.

“Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, prin intermediul unor societăţi fantomă, înregistrau operaţiuni fictive cu produse petroliere, închirieri de utilaje şi prestări servicii, în scopul deducerii ilicite de TVA. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 3.600.000 de lei”, informează un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti şi Poliţiei Capitalei.

În acest dosar, anchetatorii vor duce patru persoane la audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3.

Pe numele acestora au fost emise mandate de aducere, în dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, informează sursa citată.

Percheziile sunt făcute de poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Cele mai citite
00:00:31

Momentele principale în timpul votului pentru înlăturarea lui Kevin McCarthy

Camera Reprezentanților S.U.A. a votat marți (3 octombrie) înlăturarea președintelui Kevin McCarthy din funcția sa, după ce luptele interne dintre colegii săi republicani au...

Catherine Colonna a vorbit cu Joe Biden despre nevoia de a “consola Armenia”

Şefa diplomaţiei franceze, Catherine Colonna, i-a subliniat marţi preşedintelui american, Joe Biden, nevoia de a "consola Armenia" care se teme de încălcarea integrităţii sale...

Redevențele din domeniul petrolier și minier vor crește anual cu rata inflației

Taxele, tarifele şi redevenţele din domeniul petrolier şi minier urmează a fi indexate anual cu rata inflaţiei aferente anului anterior plăţii acestora, conform unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies