18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialPe platourile de filmare se simte ca acasa

Pe platourile de filmare se simte ca acasa

A cantat si a dansat de cand se stie. Dupa ce a a parasit Scoala vedetelor, unde a invatat practic ce inseamna lumea artistica, Nico s-a intalnit cu Mitza si Flo, care au incurajat-o sa aleaga HI-Q. Si a ales. Acum frumoasa blonda a simtit ca este vremea si pentru un film. De aceea a ales serialul “Om sarac, om bogat”.
Nicoleta, cum ai ajuns sa dai proba pentru personajul tau?
Am fost chemata de producatori pentru a da o proba la Buftea. M-am dus cu drag, cu atat mai mult cu cat trupa Hi-Q se afla deja in familia ACASA, deci pot spune ca a fost relativ fara emotii totul.
Te asemeni in vreun fel cu personajul jucat?
Desi in mare parte Roxana este foarte diferita de mine, exista si cateva asemanari. Roxana este ca si mine o fata vesela si optimista, este o prietena pe care te poti baza. Ea are intotdeauna un sfat de dat atunci cand cineva are nevoie de el.
Cu cine te intelegi cel mai bine din echipa serialului?
Ma inteleg bine cu toata lumea si am chiar si cativa prieteni foarte dragi in distributia serialului. Sunt foarte buna prietena cu Lucian Viziru, care este o persoana foarte importanta pentru mine. La fel se intampla si cu Catalin Catoiu si Razvan Fodor. Cand ma gasesc pe platourile de filmare la “Om sarac, om bogat” ma simt alaturi de prieteni si-mi face mare placere sa lucram impreuna.
Care sunt ultimele proiecte ale trupei HI-Q?
De curand am lansat pe piata albumul Razna, avem si un videoclip, iar HI-Q este din nou in studio, pregatind o mare surpriza pentru aniversarea de 10 ani HI-Q.
Mai ai timp si de muzica?
Intotdeauna o sa-mi fac timp pentru muzica. Sunt de parere ca daca-ti organizezi timpul foarte bine poti face tot ce-ti place.

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă