5.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Patru dispozitive Logitech obţin premiile Good Design Awards 2012

Premiile Good Design Awards 2012 au fost anunţate iar patru dispozitive Logitech au fost premiate pentru excelenţă în design: Logitech Wireless Combo MK240, sistemul audio Logitech UE Mobile Boombox, Logitech Touch Mouse T620 pentru Windows 8 şi Logitech Ultrathin Keyboard Cover, stilata carcasă-tastatură pentru iPad, se arată într-un comunicat remis romanialibera.ro.

 

Din cele 50 de companii înscrise la categoria electronice de consum, Logitech a fost singura companie ce a fost premiată pentru tastaturi de PC şi a obţinut cele mai multe premii pentru mouşi, două la număr. Mai mult, Logitech a fost singura companie care a câştigat un premiu pentru o carcasa-tastatură pentru tabletă, Ultrathin Keyboard Cover.  

Considerate ca fiind unele dintre cele mai vechi şi prestigioase premii din lume ce onorează design-ul şi grafica produselor noi, Good Design Awards sunt prezentate anual de către Chicago Athenaeum: Museum of Arhitecture and Design şi The European Center for Architecture Art Design and Urban Studies.

Ultima oră
Pe aceeași temă