6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialPatronul unui restaurant din București, arestat pentru trafic de droguri

Patronul unui restaurant din București, arestat pentru trafic de droguri

Patronul unui restaurant libanez, din București, pe nume Selman Assad, a fost arestat la începutul lunii ianuarie pentru trafic de droguri de mare risc,informează Mediafax.

 Surse din rândul anchetatorilor au precizat că Selman Assad vindea cocaină crack, un drog rar pe piaţa românească, foarte periculos întrucât creează foarte uşor dependenţă. 

Libanezul Assaad Selman a declarat ca nu el a importat drogul din America de Sud, ci un alt bărbat, Sarieddine Wael, care de altfel a mai fost anchetat de DIICOT.

Sarieddine Wael a mai fost reţinut în iunie 2014, după ce a importat 302 grame de cocaina pură din Venezuela printr-o firmă de curierat. Livrarea a fost supravegheată de ofiţerii de la crimă organizată, drogul înlocuit în pachet şi lăsat sa ajungă la beneficiari. Aceştia din urmă erau un brazilian şi un venezuelean, amândoi de origine libaneză, care şi-au dat întâlnire cu un curier în faţa unui fast-food din Piaţa Victoriei.

Selman Assad a fost arestat după ce un investigator acoperit l-a prins având asupra sa 12.000 de euro ce ar fi fost obţinuţi din vânzarea a aproape 300 de grame de cocaină.

Acţiunea ce a dus la prinderea acestuia a fost sprijinită de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă