-0.2 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialPatronul firmei de lactate Brădet spune că autoritățile române îl scot țap...

Patronul firmei de lactate Brădet spune că autoritățile române îl scot țap ispășitor

Patronul firmei "Lactate Brădet", Marius Badea, acuză autoritățile române vor să-l scoată "'țap ispășitor" în scandalul copiilor infectați cu E-coli.

Marius Badea a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că analizele care au găsit șapte persoane cu E-coli printre angajații lui "nu sunt elocvente, pentru că nu sunt cerute de legislație" și pentru că acei oameni "nu bagă mâna în brânză".

"Chiar dacă acei oameni au E-coli, produsele noastre sunt bune și au fost de calitate, întotdeauna. Altfel s-ar fi declanșat o epidemie", subliniază Marius Badea.

El sugerează că s-ar dori închiderea fabricii sale, dar nu a indicat cine dorește acest lucru. Marius Badea a subliniat însă că refuză să se lase atras în jocuri politice.

Acum zece zile, premierul Dacian Cioloş a declarat că ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a dezvăluit prea repede și fără a avea toate informațiile numele firmei de prelucrare a laptelui „Lactate Brădet”, suspectată pentru contaminarea copiilor cu bacteria E-Coli.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

George Simion atac la politicienii români europeni: Nu s-au preocupat de drepturile românilor cum ar fi trebuit

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că, până acum, politicienii care au reprezentat ţara la nivel european "nu s-au preocupat de drepturile românilor cum ar...

Economia României, în ușoară creștere

Economia României a urcat, în primele nouă luni ale anului în curs, cu 1,4% pe seria brută şi cu 2,2% pe seria ajustată sezonier,...

Deca acoperă manevrele rectorului Universității din București

Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, închide ochii la manevrele rectorului Universității din București (UB), Marian Preda, pentru angajarea lui Bogdan Oprea, fost purtător...
Ultima oră
Pe aceeași temă