18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialParlamentul ar putea avea un centru spa la subsol

Parlamentul ar putea avea un centru spa la subsol

Un centru spa, cu saună şi piscină, ar putea apărea curând la Parlament, dacă ideea secretarului general adjunct al Senatului, Dan Mihalache, de a renova bazinul şi camerele pentru saună, va fi aplicată.

Bazinul şi camerele pentru saună au fost construite, în 2003, odată cu renovarea corpurilor de clădire în care se află Senatul. Mihalache susţine că ar mai fi nevoie de o ,,minimă” investiţie pentru ca Parlamentul să aibă spa, transmite Digi24.ro.

Ar fi nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru renovarea bazinului şi a saunei de la Senat, susţine liberalul Dan Mihalache. Există un singur obstacol în calea proiectului – gura lumii şi a presei.

„Sunt două opţiuni. Ori o lăsăm să se degradeze în continuare, dând satisfacţie populismului, ca să nu citim pe micile dumneavoastră ecrane că se face saună şi bazin de înot pentru parlamentari! Ori ne asumăm acest risc de a merge împotriva valului de populism şi o terminăm şi-o dăm în folosinţă”, spune Dan Mihalache.

Bazinul din subsolul Palatului Parlametului este subiect tabu de ani de zile. Uşile au fost ferecate la scurt timp după amenajarea spaţiului şi aşa au rămas.

Presa a făcut un singur tur al subsolului în 2006, iar jurnaliştii au scris atunci că bazinul era deja placat cu gresie verde, iar tavanul este albastru.

 

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Eficiente și igienice – alege consumabilele de hârtie de unică folosință!

În orice domeniu profesional - sanatate, educație, HoReCa, administrație publică, economic -  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru...

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...
Ultima oră
Pe aceeași temă