17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialPanoul "Tinutul Secuiesc" a fost demontat

Panoul “Tinutul Secuiesc” a fost demontat

Panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc", aflat la granita judetului Covasna cu Brasov, in zona localitatii Chichis, a fost demontat, luni dimineata, in jurul orei 8.00, de reprezentantii Companiei Nationale de Drumuri si Poduri Brasov, informeaza Mediafax.

Seful Directiei Drumuri Nationale Covasna, Sorin Stoican, a declarat ca, la dispozitia regionalei Drumuri si Poduri Brasov, panoul a fost demontat in cursul diminetii.

Potrivit sursei citate, toate panourile publicitare amplasate ilegal pe marginea drumurilor nationale care traverseaza judetul Covasna vor fi demontate, existand cel putin zece astfel de constructii.

Un panou publicitar de 18 metri patrati, cu inscriptia "Tinutul Secuiesc", a fost amplasat, martea trecuta, la granita judetului Covasna cu Brasov. Panoul a fost demontat in aceeasi zi, insa joi a fost reamplasat. Panoul a fost inaugurat joia trecuta de reprezentantii Consiliului Judetean Covasna, in prezenta liderului UDMR Marko Bela, a parlamentarilor UDMR din Covasna si a doi reprezentanti PRM. Parlamentarul PRM Lia Olguta Vasilescu si un reprezentant al PRM Covasna au participat la inaugurarea panoului in semn de protest, ei sustinand ca aceasta actiune reprezinta "un atac la integritatea statului roman".

Subprefectul judetului Covasna, Ioan Ursache, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca, la sesizarea Forumului Civic al Romanilor din Covasna si Harghita si a PD Covasna, Prefectura a trimis o scrisoare Consiliului Judetean, prin care ii semnaleaza ca panoul publicitar cu inscriptia "Tinutul Secuiesc" "instiga la discriminare".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

Importanța recenziilor online și a prezenței digitale pentru spălătoria ta auto

sursa foto: shutterstock.com În era digitală, succesul unei spălătorii auto poate depinde în mare măsură de recenziile online și de vizibilitatea sa în mediul digital. Află cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă