16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialPanică pe aeroportul din Florența. Un avion plin cu pasageri a luat...

Panică pe aeroportul din Florența. Un avion plin cu pasageri a luat foc la aterizare

Pasagerii unui avion al companiei Vueling au tras o sperietură groaznică, după ce aeronava în care erau au luat foc, la aterizarea pe aeroportul din oraşul italian Florenţa. Oamenii au fost evacuaţi pe toboganele de urgenţă, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, relatează site-ul ziarului Corriere della Sera, citat de Mediafax.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă pe Aeroportul internaţional Vespucci din Florenţa.

Un avion al companiei Vueling care zbura de la Paris la Florenţa a luat foc la aterizare.

Aparatul, care avea la bord 121 de pasageri şi membri ai echipajului, a aterizat în siguranţă, dar echipajul şi pasagerii au observat fum ieşind din zona trenului de aterizare, astfel că a fost declanşată procedura de evacuare de urgenţă.

Pompierii au intervenit şi au stins rapid incendiul.

Toate persoanele aflate la bord au fost evacuate în siguranţă, dar mulţi pasageri au intrat în panică din cauza incidentului.

Cele mai citite

VIDEO. Flacăra olimpică a ajuns pe mare în Franța

Flacăra olimpică a ajuns astăzi, la bordul velierului cu trei catarge Belem, în largul coastei Marsiliei, unde va debarca în cursul serii, aşteptată de...

Eficiente și igienice – alege consumabilele de hârtie de unică folosință!

În orice domeniu profesional - sanatate, educație, HoReCa, administrație publică, economic -  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru...
Ultima oră
Pe aceeași temă