17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialPanica la metroul din Washington

Panica la metroul din Washington

O persoană a murit și alte câteva sute au fost evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum, transmite Mediafax, care citează AFP.

Autoritatea pentru transporturi din Washington (WMATA) a confirmat moartea unei persoane, fără a oferi alte detalii.
WMATA a anunţat pe site-ul său că "originea acestor emanaţii de fum nu a fost identificată", iar poliţia a iniţiat o anchetă.

Incidentul s-a produs la staţia L'Enfant Plaza, în centrul oraşului. A fost afectată circulaţia pe cinci linii de metrou.
Pompierii au anunţat, într-un mesaj postat pe Twitter, că şase persoane au fost internate în spital, dintre care una în stare gravă.

Metroul din Washington, al doilea ca importanţă din ţară, după cel din New York, a cunoscut cel mai grav accident în iunie 2009. O ramă a lovit din spate alt tren, incident soldându-se cu nouă morţi şi circa 70 de răniţi.

Cele mai citite

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...
Ultima oră
Pe aceeași temă