15.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialOVO DESIGN – PRODUCATOR DE MOBILIER

OVO DESIGN – PRODUCATOR DE MOBILIER

OVO DESIGN este o companie romano-canadiana si reprezinta o marca de elita in domeniul productiei de mobilier din EUROPA .
Pe piata din Romania OVO DESIGN detine o vechime de peste 10 ani, reusind in tot acest timp sa se impuna in pozitii de top prin liniile sale de mobilier.
Producem si proiectam la cel mai inalt nivel de calitate mobilier clasic si modern , dupa o viziune originala, in orice dimensiune. Productia de mobilier este complexa, realizandu-se liviguri, dininguri,dormitoare, bucatarii, baruri, receptii, restaurante, placari interioare, mobilier de birouri, canapele si fotolii, sali de conferinta, scari interioare si diverse alte lucrari pentru amenajari la cheie.

Amintind doar cateva din realizarile societatii OVO DESIGN , va facem cunoscut ca aceasta a realizat mobilierul pentru mai bine de 100 de sucursale de banci, zeci de hoteluri 4-5 stele, sedii de societati, ambasade, aeroportul Otopeni, mobilier specific pentru iachturi si vase de croaziera, studiouri de televiziune, amfiteatre, vile, apartamente.
Printe cele mai recente lucrari ale firmei se afla mobilierul realizat pentru hotelul Bulevard , Mamaia , hotelul NH -Bucuresti, hotelul Tulip INN – Bucuresti, Sediul de Birouri Renault Technolgy Center, Ateneul Roman, ASE – Sala de Lectura, Primaria Capitalei,Biblioteca Centrala Universitara, Sala de sedinte a Senatului Romaniei si Palatul Parlamentului.

In paralel, OVO DESIGN pune la dispozitia clientului colectia sa de obiecte de arta, lampi, accesorii, articole speciale, mochete, covoare, perdele, tablouri, aplice, toate acestea provenite din import. Clientul poate astfel selecta accesoriile, materialele si obiectele de arta de cea mai buna calitate .

OVO DESIGN funizeaza clientului intreaga experienta a departamentelor de design ,amenajari interioare ,productie, montaj si service de mobilier.
Conceptul OVO DESIGN este realizat cu asistenta permanenta a unui grup de specialisti nord-americani, care vin cu o experienta internationala de aproximativ 30 de ani in design, fabricatie, tehnologie si dezvoltare. Complexitatea productiei companiei OVO DESIGN angreneaza 1200 de specialisti, dintre care peste 80 sunt implicati in domeniile de cercetare, dezvoltare si creatie.
Cu suportul tehnic al specialistilor nord-americani, OVO DESIGN a reusit sa formeze un mecanism complex, avand in echipa sa personal pregatit, de la tamplari si sculptori, pana la specialisti ce opereaza roboti industriali sofisticati si tehnologii ultramoderne in finisaje, toate acestea tintind spre obiectivul principal al companiei, care este satisfactia deplina a clientului, obtinerea de catre acesta a unui proiect sigur si garantat de succes!

TARGURI SI EXPOZITII
OVO DESIGN a avut numeroase participari la targuri si expozitii de mobilier atat in tara cat si peste hotare, unde a obtinut cele mai inalte distinctii pentru stilul si amploarea prezentarii. Pentru ca sa amintim numai cateva dintre acestea , ne vom raporta la cele mai recente. Astfel la targul CONMOB care s-a desfasurat in 2006 la Cluj , Ovo Design a primit diploma pentru programe de mobilier complexe, de inalta calitate, pentru locuinte si spatii social administrative; la Salonul de dotari hoteliere – Litoral 2007 care avut loc la Mamaia a obtinut diploma pentru cele mai luxoase si rafinate produse de mobilier cat si pentru cea mai spectaculoasa participare, iar la editiile targului ROMHOTEL din 2002, 2006,2007 a obtinut Diploma de excelenta in Design.
Mentionam si participarea extrordinara a companiei OVO DESIGN la editiile din 2006 si 2007 a lui LUXURY SHOW, care s-au desfasurat in complexul expozitional Romexpo din Bucuresti.

 

INVITATII
La inceputul acestui an cea mai puternica firma din domeniul contract business – OVO DESIGN va invita la targul Ho.Res.Ca de Brasov, in perioada 12-15 februarie 2008, unde veti descoperi la standul sau, concepte si solutii noi de design impreuna cu intreaga gama de mobilier pentru hoteluri , la o calitate superioara. In luna martie , intre 21-23,va asteptam deasemenea sa ne vizitati la DecoDesign Expo, cel mai importanat targ de amenajari interioare si exterioare din Transilvania, Tg.Mures.

Veniti la OVO DESIGN, alegeti-va stilul clasic sau modern, si va vom crea cele mai bune piese. De Mobilier.
La OVO DESIGN transformam cele mai rafinate esente de lemn in piese de mobilier unice.Avem solutii complete de decorare,adapatate oricarui fel de spatiu.
Va invitam sa vedeti calitatea fiecarui detaliu creat de OVO DESIGN la unul dintre show-room-urile noastre din Chitila sau Eforie Sud!

 

Showroom CHITILA:
Adresa : Sos. Banatului nr.1, Chitila 077045 IF
Tel.: s40 21 436 41 76, 03723 223 852, 0745 123 370
Fax: s40 21 436 41 75

Showroom EFORIE SUD:
Adresa : Sos. Constanta-Mangalia nr.45, judetul Constanta
Tel.: s40 241 748 414

e-mail: info@ovodesign.com
site: www.ovodeesign.com

Cele mai citite

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...

Gabriela Firea, promisiune pentru bucureșteni: „Blocurile sociale începute când eram primar au fost blocate. Le voi finaliza”

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, promite că va finaliza, în cazul în care va câştiga alegerile locale, blocurile sociale începute când era...

Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează”...
Ultima oră
Pe aceeași temă