16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialOreste Teodorescu, reacție neconvingătoare la acuzaţiile formulate de Elena Udrea

Oreste Teodorescu, reacție neconvingătoare la acuzaţiile formulate de Elena Udrea

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reacţionat neconvingător, pe Facebook, la acuzaţiile făcute de Udrea, amenințândcă va face dezvăluiri despre conturile acesteia din Dubai.

Elena Udrea a declarat, miercuri, că va face dezvăluiri în plenul Parlamentului despre mai multe persoane care i-au cerut bani, printre care şi jurnalistul Oreste Teodorescu. 

"Tot ce se întâmplă în spaţiul public se întâmplă din cauza acestor oameni din presă. Raluca Turcan este una dintre ele. Domnul Oreste Teodorescu, de asemenea. Şi mai este o persoană. Îmi cer scuze, nu îmi aduc aminte acum numele lui", a declarat Elena Udrea.

Cu câteva zile înainte, Udrea scrisese pe Facebook: "Cândva am spus că “justiţie până la capăt” este un principiu eficient doar dacă este însoţit de adevăr până la capăt. Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc. De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei."

Primele nominalizari au fost facute de Elena Udrea intr-o interventie telefonica la postul de televiziune B1TV, imediat dupa ce DNA a solicitat Parlamentului aviz pentru arestarea sa preventiva.

"Raluca Turcan. Al doilea nume, Valeriu Turcan, spre exemplu. Domnul Rizea, de la PSD, ca sa dau si alte nume. Domnul Oreste, un jurnalist sau ce-o fi dansul. Sau domnul "Maestru", un domn despre care, imi cer scuze, nu-mi amintesc acum cum il cheama, dar e toata ziua la televizor", a declarat Udrea cand a fost rugata sa dea niste nume de pe lista sa.

 

Cele mai citite

O persoană a fost reținută la Constanța. DIICOT transmite că a comercializat diferite cantități de cocaină

La data de 1 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au decis reținerea...

Tot mai mulți oameni aleg să mănânce acasă. Fast-food-urile caută noi soluții să atragă clienți

Giganții globali de fast-food sunt nevoiți să regândească strategiile de marketing. Tot mai mulți oameni, afectați de inflație, aleg să mănânce acasă. McDonald's și Starbucks...

VIDEO. Peste 200 de persoane arestate în Turcia, la Istanbul

Miercuri, poliția turcă a efectuat arestarea a 210 persoane care se adunaseră pentru a marca Ziua Muncii la Istanbul, conform declarațiilor ministrului de interne...
Ultima oră
Pe aceeași temă