14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialOptimismul ros-albastrilor este legat de un dram de noroc

Optimismul ros-albastrilor este legat de un dram de noroc

Steaua a plecat in cursul dupa-amiezii de ieri la Madrid, unde miercuri va intalni pe Real in cel de-al patrulea meci din grupa E de calificare a Ligii Campionilor. Cosmin Olaroiu nu poate conta in confruntarea cu galacticii pe mai multi jucatori de baza care nu au facut deplasarea la Madrid.
In afara lui Radoi si Victoras Iacob, accidentati de mai multa vreme, operati la menisc, ultimul suferind o interventie chirurgicala si la ligamente, nu fac parte din lot nici Cristocea, ruptura musculara, Nesu, contuzie la ligamente si Saban, intindere la inghinali. Directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, ne spunea ca jucatorii accidentati au ramas acasa pentru a continua programul de recuperare. Din lotul care a facut deplasarea fac parte, printre altii, Cernea si Carlos, Goian, Ghionea, Stancu, Petre Marin, Ovidiu Petre, Lovin, Paraschiv, Nicolita, Badea, Baciu, Dica, Thereau, Ochirosii. Steaua este cazata la hotelul Intercontinental, aflat in imediata apropiere a stadionului Bernabeu.
In aceasta dimineata va pleca spre capitala Spaniei un grup de oficiali si invitati ai clubului, printre care se numara si foste glorii ale ros-albastrilor. Olaroiu are in program efectuarea unui usor program de pregatire pe unul dintre terenurile auxiliare ale Realului, iar marti seara antrenamentul oficial pe Santiago Bernabeu.
Dupa victoria din ultima etapa impotriva Unirii Urziceni, o usoara unda de optimism a cuprins tabara stelista. Nu se vorbeste despre o victorie in confruntarea cu galacticii, se insista mai mult pe o prestatie cat mai onorabila.
Patronul Gigi Becali, realist, asa cum nu a fost inaintea partidei de la Bucuresti, spune ca nu poate sa mearga la Madrid cu mari sperante dupa ce Steaua a fost umilita la Bucuresti, desi in sufletul sau spera intr-o minune. Olaroiu crede ca echipa lui are nevoie miercuri de multa sansa pentru a compensa diferenta de valoare dintre echipa lui si Real. Oli vorbeste de curajul si echilibrul de care au nevoie elevii lui la Madrid. O nota mai mare de optimism se degaja din tabara jucatorilor si nu este rau deloc, care sunt convinsi ca pot furniza surpriza. Dica crede in minuni, in timp ce Nicolita spune ca echipa este pregatita sa castige. “Mergem sa jucam deschis, nu avem nimic de pierdut. Am demonstrat in Europa ca suntem o echipa buna si poate cu putin noroc vom obtine un rezultat bun”, este convins Banel, care marturiseste ca nici nu gandea ca va ajunge sa joace pe arena Santiago Bernabeu. Chiar daca optimismul celor de la Steaua este legat in toate declaratiile de putin noroc si sansa, el este benefic si arata ca echipa nu se prezinta la meciul cu galacticii ca victime sigure. Steaua a plecat la Madrid sa-si apere cu toate fortele minimumul de sansa si nu este putin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă