20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialOpt răniţi într-un accident de maşină pe DN1

Opt răniţi într-un accident de maşină pe DN1

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus, judeţul Braşov, şi în care au fost implicate patru autoturisme, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, opt persoane au fost rănite, însă cinci dintre ele au refuzat să fie transportate la spital, primind îngrijiri la locul accidentului.

Alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 30 şi 60 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, toate fiind conştiente şi suferind diverse traumatisme.

“A fost nevoie de descarcerare, deoarece una dintre victime, o şoferiţă de 31 de ani, a fost prinsă între fiare. Am intervenit cu patru echipaje SMURD şi cu unul de descarcerare”, a spus Sfreja.
Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar într-o curbă, şoferul unei maşini de teren a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma impactului, au fost lovite alte două autoturisme.

“Şoferul care a provocat accidentul este un bucureştean de 64 de ani. Acesta venea dinspre Predeal spre Braşov, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit alte trei autoturisme care veneau din sens opus”, a spus Naghi.

Circulaţia rutieră pe DN1 în zona accidentului a fost blocată pe un sens, poliţiştii rutieri deviind circulaţia pe rute alternative.

Cele mai citite

Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor

Te preocupă sănătatea echipei pe care o coordonezi sau îţi doreşti ca partenerii şi clienţii tăi să aibă acces la cele mai eficiente soluții...

Julen Lopetegui, înapoi în Premier League! Formația preluată de tehnicianul spaniol

Spaniolul Julen Lopetegui este „urmașul” lui David Moyes în funcţia de antrenor principal al formației engleze West Ham United. Lopetegui revine astfel în Premier...

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă