12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialOmul de afaceri Marian Calotă, judecat în dosarul lui Trăşculescu, condamnat la...

Omul de afaceri Marian Calotă, judecat în dosarul lui Trăşculescu, condamnat la 3 ani cu executare

Omul de afaceri Marian Calotă, judecat pentru fapte de corupţie alături Alin Trăşculescu, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, vineri, la trei ani de închisoare cu executare. Decizia în cazul lui Calotă nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanţa supremă, informează Mediafax.

Pentru fostul deputat PDL şi ceilalţi inculpaţi, judecarea cauzei continuă la Tribunalul Bucureşti. În aprilie 2013, Alin Trăşculescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la spălare a banilor, delapidare şi uz de fals.

În acelaşi dosar, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în faţa instanţei şi pe Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, pentru complicitate la trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, şantaj comis în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă, spălare a banilor, delapidare, uz de fals şi asociere pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă