3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialOficiali americani, la Bucureşti

Oficiali americani, la Bucureşti

Asistentul secretarului de stat pentru Controlul armelor, verificare şi conformitate, Frank Rose, va face vizite în România, Israel şi Turcia în perioada 28 martie-4 aprilie pentru consultări pe tema securităţii spaţiale, apărării antirachetă şi pe alte subiecte de interes bilateral şi multilateral.

Luni, la Bucureşti, Rose se va întâlni cu oficiali din cadrul Ministerului român al Apărării şi al Ministerului de Externe. El va rosti discursuri la Universitatea Româno-Americană şi la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative pe tema progreselor înregistrate în arhitectura antirachetă SUA-NATO, arată un comunicat publicat pe site-ul Departamentului de Stat american.

Tot luni, la Bucureşti se va afla şi congressmanul american Michael Turner. Potrivit unui comunicat remis de Cotroceni, acesta se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis. Turner va fi însoţit în România de Loretta Sanchez (co-preşedinta grupului pro România din Congres). Cei doi vor participa la Forumul New Prospects of the U.S. – Romania Strategic Partnership, găzduit de Biblioteca Centrală Universitară, sub patronajul președintelui Iohannis.

Cele mai citite

28 noiembrie, ziua cea mare a Bucovinei! Se împlinesc 105 ani de la unirea cu țara

1918 a fost un an deosebit. România a fost la un pas să dispară ca stat, dar a terminat să fie mai mare...
00:02:03

Coreea de Sud apelează la matchmaking pentru a crește rata natalității

Orașul Seongnam din Coreea de Sud organizează evenimente de potrivire(matchmaking) în masă pentru a ajuta persoanele singure să-și găsească dragostea și speră că aceasta...

28 noiembrie, ziua cea mare a Bucovinei! Se împlinesc 105 ani de la unirea cu țara

1918 a fost un an deosebit. România a fost la un pas să dispară ca stat, dar a terminat să fie mai mare...
Ultima oră
Pe aceeași temă