11.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSpecialOferte de criză la cantina studenţească

Oferte de criză la cantina studenţească

Studenţii de la Universitatea Maritimă Constanţa plătesc 8 lei pentru un meniu complet.

Între două cursuri, studenţii Universităţii Maritime din Constanţa coboară la cantină Consumatorii au la dispoziţie, în fiecare zi, bucate variate. Meniul studenţesc cuprinde două feluri de mâncare şi costă 8 lei.

Ciorbele costă între 4,5 şi 5,5 lei, o porţie de orez cu lapte costă 3 lei, 200 g de garnitură costă 3 sau 4 lei, iar salatele au preţuri cuprinse între 3,5 şi 4 lei.

Se prepară salată grecească şi bulgărească, la preţul de 6 lei. Cel mai scump preparat este fileul de porc la grătar şi costă 7 lei.

Tinerii dau iama la cantină în special la prânz, după ce ies de la primele cursuri. „Destul de bună mâncarea.

Nu vin chiar în fiecare zi, doar când mănânc ciorbă. Îmi place ciorba de văcuţă. Preţul este moderat, am dat 5,5 lei”, ne-a spus un student din anul I, din Vrancea.

„Avem toate genurile de preparate, de la prăjeli, grătare, la salate şi dulciuri.

Am încercat să facem un preţ minim pentru studenţii care vin aici, tocmai pentru ca aceştia să-şi permită să mănânce în fiecare zi”, a completat administratorul localului, Ovidiu Cherametli.   

Cele mai citite

12 lucruri de care trebuie să ții cont în perioada sarcinii

Tocmai ai rămas însărcinată? Probabil că ai început deja să te îngrijorezi cu privire la lucrurile pe care trebuie să le faci în această...

Român fondator al unei organizații ce susține ideologia supremației albe în SUA, prin la București

Un judecător al Curţii de Apel Bucureşti a decis arestarea provizorie, în vederea extrădării, a unui român căutat în Statele Unite ale Americii pentru...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă