21.1 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSpecialOferte de criză la cantina studenţească

Oferte de criză la cantina studenţească

Studenţii de la Universitatea Maritimă Constanţa plătesc 8 lei pentru un meniu complet.

Între două cursuri, studenţii Universităţii Maritime din Constanţa coboară la cantină Consumatorii au la dispoziţie, în fiecare zi, bucate variate. Meniul studenţesc cuprinde două feluri de mâncare şi costă 8 lei.

Ciorbele costă între 4,5 şi 5,5 lei, o porţie de orez cu lapte costă 3 lei, 200 g de garnitură costă 3 sau 4 lei, iar salatele au preţuri cuprinse între 3,5 şi 4 lei.

Se prepară salată grecească şi bulgărească, la preţul de 6 lei. Cel mai scump preparat este fileul de porc la grătar şi costă 7 lei.

Tinerii dau iama la cantină în special la prânz, după ce ies de la primele cursuri. „Destul de bună mâncarea.

Nu vin chiar în fiecare zi, doar când mănânc ciorbă. Îmi place ciorba de văcuţă. Preţul este moderat, am dat 5,5 lei”, ne-a spus un student din anul I, din Vrancea.

„Avem toate genurile de preparate, de la prăjeli, grătare, la salate şi dulciuri.

Am încercat să facem un preţ minim pentru studenţii care vin aici, tocmai pentru ca aceştia să-şi permită să mănânce în fiecare zi”, a completat administratorul localului, Ovidiu Cherametli.   

Cele mai citite

Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv

Primarul Cristian Popescu Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv. Piedone primise din partea judecătorilor patru ani de închisoare. Infracțiunea pentru care...

Activele, acțiunile și forintul maghiar se prăbușesc după ce Viktor Orban a anunțat noi taxe

Activele maghiare, precum acțiunile listate la Bursa de la Budapesta şi moneda naţională forintul, sunt în scădere după ce premierul Viktor Orban a dezvăluit...

Închisoare pentru patronii care nu plătesc taxe și impozite

O altă măsură luată de Guvern pentru a colecta taxe și impozite este ca patronii care nu le plătesc angajaților taxele la stat sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă