16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialOferte de convorbiri intre un numar fix si mobile din retea

Oferte de convorbiri intre un numar fix si mobile din retea

Abonamentele de telefonie fixa de la Orange au fost upgradate, compania lansand o noua oferta Home&Office Pack ce include convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de numere de mobil Orange si internet nelimitat pentru acasa sau pentru birou.

Noile abonamente aduc ca noutate conceptul de convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de numere mobile din reteaua Orange, in locul limitei de 3.000 minute numere de pana acum, dupa cum a aratat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange Romania. De asemenea, numarul mobilelor catre care se poate apela gratuit a crescut de la cinci pana la 50, in functie de abonamentul ales.

Tarifele abonamentelor Home & Office Pack sunt cuprinse intre 12 si 36 euro pe luna (fara TVA) si mai includ acces nelimitat la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si pana la 1.000 de minute pentru apeluri in orice retea nationala fixa (in functie de abonament).

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/luna, clientii au apeluri nelimitate intre numarul Orange de fix si 10 mobile Orange din flota companiei ( in loc de cinci, ca pana acum), indiferent de numarul care apeleaza, 150 de minute catre orice retea fixa nationala si navigheaza nelimitat pe internet cu o viteza de pana la 7,2 Mbps pana la consumarea a 3 GB de trafic. Dupa consumarea celor 3 GB, clientii navigheaza cu 128 Kbps, iar daca doresc sa mentina viteza de pana la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date.

"Toate aceste servicii sunt disponibile intr-un singur pachet, cu un singur dispozitiv simplu de instalat si pe o singura factura", a adaugat Ciprian State.

Celor interesati, Orange le ofera posibilitatea de a testa gratuit serviciul Home&Office Pack timp de 15 zile. Pachetul de test, care include un router usor de instalat si abonamentul care i se potriveste cel mai bine utilizatorului, poate fi solicitat la orice Orange shop.

Abonamente fix-mobil sunt oferite si de catre Vodafone si Cosmote-Romtelecom. Primul operator ofera convorbiri nelimitate cu un numar la alegere din reteaua Vodafone, iar Romtelecom permite apelarea  gratuita de pe numarul fix catre patru numere mobile Cosmote.

Primul operator de telefonie mobila care a introdus pe piata din Romania un serviciu de telefonie fixa este Zapp.

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă