0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialOferta promotionala la usi moderne pentru garaj

Oferta promotionala la usi moderne pentru garaj

Daca sunteti în cautarea unei usi moderne pentru garaj, care sa va ofere siguranta si confort, Hormann v-a pregatit o oferta avantajoasa.

Cu usa sectionala pentru garaj RenoMatic 2015 faceti economii de pana la 40%.

Usa are o grosime de 42 / 20 mm in sectiune, cu perete dublu si spuma poliuretanica pentru o izolare termica ridicata, stabilitate buna si silentiozitate imbunatatita.

Elegantele usi sectionale pentru garaj se deschid pe verticala. Astfel castigati mai mult spatiu in interiorul si in fata garajului, avand intreaga cale de acces libera.

Usile sectionale se potrivesc intotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata in unghi drept sau oblica sau daca are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

RenoMatic 2015 ofera protectie sigura impotriva efractiei datorita mecanismului arestor de siguranta. Sistemul de actionare ProMatic functioneaza cu tehnica radio BiSecur moderna si are optiunea de deschidere pentru aerisirea garajului.

Ca avantaj promotional la achizitie primiti un al doilea transmitator radio, gratuit.

Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat, va ofera garantia ca nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastra radio. Acesta este testat si certificat de expertii in securitate ai Universitatii din Ruhr, Bochum.

Cele mai citite
00:01:52

Un ostatic thailandez eliberat își amintește de cele 50 de zile în captivitate în Gaza

Anucha Angkaew, un ostatic thailandez în vârstă de 28 de ani care a fost eliberat din captivitate, din Gaza, de către Hamas, a povestit...

Reforma guvernanței economice europene – implicații pentru România

În peisajul economic al ultimilor ani, marcat de niveluri din ce în ce mai ridicate ale datoriilor guvernamentale ale statelor membre, dar și de...

Fonduri de până la 10 milioane euro pe proiect pentru investiții în procesare la AFIR

Ministerul Agriculturii va lansa în data de 20 decembrie 2023 două sesiuni de finanțare pentru intervenții din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 destinate...
Ultima oră
Pe aceeași temă