11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialObiectivul lui Miriuţă la CFR Cluj: titlul în sezonul următor!

Obiectivul lui Miriuţă la CFR Cluj: titlul în sezonul următor!

Vasile Miriuta l-a înlocuit pe Petre Grigoraş la cârma CFR-ului, la finalul anului 2013, iar obiectivele sale pentru următorii doi ani nu sunt deloc modeste, conform Sport Total.

Ardelenii au avut un sezon sub asteptari, fiind pe locul 7, la 6 puncte in urma Pandurilor, echipa aflata pe locul 4, ultimul care asigura participarea in cupele europene.

Noul tehnician al CFR-ului a spus, la Sport Total FM, ca obiectivul sau este ca in meciurile ramase sa creeze un grup cat mai omogen, iar in sezonul urmator sa incerce castigraea titlului.

Pe 14 ianuarie avem primul antrenament. In afara de Monroy, nicio noutate nici la veniri si nici la plecari. Mi-as dori sa ramana si Cadu pentru ca ar ar putea ajuta echipa. Mi-ar fi de mare ajutor si mie si echipei.

Am vazut si eu ca Obiora si-a reziliat contractul. Asta este, am jucatori foarte buni care au ramas si nu va fi nicio problema. Pe Monroy il unosc bine, am vorbit mult cu el si cand i-am spus ca vreau sa-l iau la CFR a inceput sa urle in telefon, zicea ca vine oriunde cu mine. Sunt sigur ca nu ma va dezamagi.

In cele 15 meciuri ramase cel mai important este sa facem cat mai multe puncte, sa facem o echipa omogena, iar de la vara obiectivul este castigarea campionatului“, a spus Miriuta in emisiunea “Executii in direct”.

Cele mai citite

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă