12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialObama l-a dus pe Medvedev să mănânce hamburgeri

Obama l-a dus pe Medvedev să mănânce hamburgeri

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi omologul său rus, Dimitri Medvedev, şi-au oferit o pauză de masă joi la prânz, la un restaurant de hamburgeri din sudul Washingtonului, scrie realitatea.net.

Obama şi Medvedev, care petrec o mare parte a zilei împreună pentru întrevederi axate pe economie, au urcat în aceeaşi limuzină la Casa Albă şi au plecat în convoi către Arlington (Virginia), la cinci minute de mers de cealaltă parte a râului Potomac.

Convoiul escortat de poliţie s-a oprit în faţa restaurantului “Ray’s Hell Burger”, specializat în hamburgeri şi fripturi, unde cei doi preşedinţi au intrat. Obama a mâncat un cheeseburger clasic, iar Medvedev a adăugat ardei iute, ciuperci şi ceapă. Cei doi lideri au împărţi o porţie de cartofi prăjiţi. Casa Albă a refuzat să spună cine a plătit masa.

Nu este cea mai elegantă adresă pentru o masă oficială, dar Obama are cu siguranţă o slăbiciune pentru fast-food-ul cu pricina. În luna mai a anului trecut, Obama a luat prânzul cu vicepreşedintele Joe Biden în acelaşi loc. De atunci, a devenit aproape imposibil să prinzi un loc la Ray’s Hell Burger.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă