13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialObama îi trimite două lăzi cu bere premierului Canadei. A pierdut pariul...

Obama îi trimite două lăzi cu bere premierului Canadei. A pierdut pariul de la JO Soci

Barack Obama îi va trimite premierului canadian, Stephen Harper, două lăzi cu bere, după ce preşedintele american a pierdut un pariu legat de meciul de hochei de la Jocurile Olimpice de iarnă, potrivit Mediafax.

“Ne grăbim să livrăm luni două lăzi de bere tocmai fabricată” pentru premier din partea preşedintelui, a scris Consiliul de Securitate Naţională (NSC, cabinetul de politică externă al Casei Albe), vineri, pe contul său de Twitter.

Într-un alt mesaj, NSC a precizat că berile artizanale vor fi aromatizate cu miere de la un stup instalat în grădina Casei Albe.

La fel ca în 2010, Obama şi Harper au pariat pe echipele lor la hochei pe gheaţă, dar la Soci, la fel ca la Jocurile Olimpice precedente de la Vancouver, Canada a fost cea care a câştigat dubla.

Echipa feminină canadiană a învins echipa Statelor Unite cu 3 la 2 la 20 februarie, în finală. În ziua următoare, canadienii au câştigat în faţa vecinilor lor în turneul masculin în semifinale, după care au câştigat medalia de aur în faţa suedezilor.

Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă