18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialO româncă, între tinerele care au primit bani de la Silvio Berlusconi

O româncă, între tinerele care au primit bani de la Silvio Berlusconi

O româncă în vârstă de 27 de ani figurează printre cele 20 de tinere care au primit în total 2,15 milioane de euro pentru a participa la petrecerile organizate în vilele fostului premier italian, Silvio Berlusconi, informează Mediafax.

Citește și: Silvio Berlusconi şi-a ispăşit pedeapsa. El trebuia să muncească în folosul comunităţii

Procurorii italieni au stabilit că cele aproximativ 20 de tinere, catalogate drept dame de companie, care au participat în perioada 2010-2014 la petrecerile organizate în vilele lui Berlusconi au primit în total 2.150.000 de euro, scrie la Repubblica.

Sumele cele mai mari au fost primite de Alessandra Sorcinelli, 390.000 de euro, şi de Barbara Guerra, 200.000 de euro, susţin procurorii italieni.

Printre cele 20 de tinere care au primit bani de la Berlusconi nu se numără adolescenta Karima El Mahroug, care avea un statut special. Barbara Faggioli a primit 180.000 de euro, gemenele Eleonora şi Imma De Vivo, precum şi Elisa Toti şi Marysthell Polanco, câte 100.000 de euro, Raissa Skorkina, 62.000 de euro, iar Silvia Trevaini, 55.000 de euro.

Potrivit Il Messaggero, românca Ioana V., ar fi primit 40.000 de euro pentru participarea la petrecerile lui Berlusconi.

Citește și: Presa străină: Iubita lui Putin este gravidă

Nu se cunosc numele celorlalte participante la petreceri care au fost remunerate.

La sfârşitul anului 2014, Berlusconi le-a trimis scrisori celor 20 de tinere participante la petreceri, în care le-a înștiințat că le oferă câte 25.000 de euro, dar de atunci nu le mai poate susţine financiar, din cauza unor probleme cu justiţia.

În februarie, românca Ioana V. declara în cadrul unui proces desfăşurat în Italia că a petrecut multe nopţi în casa lui Silvio Berlusconi, unde primea bani. Fata a spus că nu a întreţinut relaţii sexuale cu politicianul italian şi că regretă că el nu o mai caută.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă