18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialO glumă proastă a unui bărbat a pus autoritățile pe drumuri, degeaba:...

O glumă proastă a unui bărbat a pus autoritățile pe drumuri, degeaba: S-a aruncat în fântână pentru a-și speria rudele

Un bărbat de 36 de ani, din județul Vaslui, a pus autoritățile pe fugă, degeaba, după ce s-a aruncat într-o fântână pentru a-și speria rudele. Folosindu-se de un lanț, acesta s-a aruncat în fântână, dar totul a fost numai o glumă macabră potrivit Vremea Nouă.

Speriate, rudele au sunat la 112 după ajutor, iar o autospecială de intervenție a pompierilor, o ambulanță și un echipaj de poliție au pornit către locul indicat.

Pe drum, acestea au primit un telefon, care anunța că bărbatul a fost salvat de către un cumnat de-al său, și că totul era doar o farsă. Glumețul riscâ acum o amendă pentru că a pus serviciile de urgență în alertă, degeaba.

“Am fost solicitați sã intervenim pentru degajarea unui bãrbat cãzut în fântânã. Pe drum, militarii din autospecialã au fost anunțați cã acesta a fost scos, nevãtãmat, de cãtre o rudã. Se pare cã totul a fost o glumã și persoana respectivã nu este la prima actiune de acest fel”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cele mai citite

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...
Ultima oră
Pe aceeași temă