12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialO fișă medicală despre care se susține că ar fi a lui...

O fișă medicală despre care se susține că ar fi a lui Michael Schumacher, scoasă la vânzare

O fișă medicală despre care se spune că ar fi a lui Michael Schumacher a fost scoasă la vânzare, a avertizat unul dintre managerii legendarului pilot de Formula 1, citat de BBC.

Managerul Sabine Kehm a declarat că nu e foarte sigură că e vorba despre un document autentic însă a avertizat că fișa e furată și că dacă va fi făcută publică, se va face plângere penală împotriva celor care vor difuza informațiile strict confidențiale.

Khem a mai spus că ele sunt scoase la vânzare de mai multe zile: “Documente furate și alte date sunt oferite ca fiind fișe medicale ale lui Michael Schumacher. Nu putem judeca dacăa ceste documente sunt autentice. Dar cu siguranță sunt furate. Furtul a fost raportat. Conținutul oricărei fișe medicale e absolut privat și confidențial și nu trebuie făcut public. Pentru fiecare caz în parte, vom face plângere penală împotriva oricărei publicații care va face referire sau va dezvălui informații din fișa medicală.”

Pe 16 iunie Michael Schumacher a părăsit spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, care a suferit grave leziuni craniene, a fost operat de două ori la cap şi plasat în comă artificială, iar din 30 ianuarie se afla în faza de revenire progresivă din comă.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă