15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialO barcă de pescuit din Coreea de sud s-a răsturnat. 13 persoane...

O barcă de pescuit din Coreea de sud s-a răsturnat. 13 persoane și-au pierdut viața

O barcă sud-coreeană de pescuit s-a răsturnat duminică în largul coastei vestice a țării, după ce s-a ciocnit cu o navă de realimentare, 13 oameni fiind uciși.

Vasul transporta doi marinari și 20 de pasageri atunci când o ciocnire s-a produs în apele de lângă Incheon, la vest de Seul, a precizat un oficial al Gărzii de Coastă.

Doi oameni sunt încă dați dispăruți și o operațiune de căutare și salvare, implicând cinci elicoptere și 19 nave, este în desfășurare. Președintele sud-coreean, Moon Jae-In, a ordonat să fie luate toate măsurile pentru a-i găsi pe cei dispăruți, a informat biroul șefului statului.

Cei salvați din apă au fost trimiși la spitalele din apropiere, a arătat Garda de Coastă sud-coreeană, care a adăugat că motivul ciocnirii nu a fost confirmat încă.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă