26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialNumele bebeluşului regal rămâne încă un MISTER. Casele de pariuri mizează că...

Numele bebeluşului regal rămâne încă un MISTER. Casele de pariuri mizează că va fi botezat GEORGE

La numai câteva minute după anunţul naşterii primului copil al prinţului William şi al soţiei sale Catherine,  mii de admiratori au venit la poarta spitalului unde a născut prinţesa, pentru a afla numele moştenitorului Tronului Marii Britanii.

Familia regală a ales însă să nu divulge încă numele bebeluşului regal, astfel că oamenii au dat frâu liber imaginaţiei. Casele de pariuri mizează pe ”George”. În cazul în care Kate dădea naştere unei fetiţe, aceasta s-ar fi numit Alexandra, potrivit cotelor de paiuri.

Prenumele bebeluşului ar putea fi dezvăluit abia peste câteva zile, potrivit CNN. 

CITEŞTE ŞI: Aşteptarea a luat sfârşit la Londra. Soţia prinţului William a născut un BĂIEŢEL

De altfel, britanicii au fost nevoiţi să aştepte o săptămână înainte de a cunoaşte prenumele lui William şi o lună pentru cel al prinţului Charles. 

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Prinţul William a asistat la naştere.

Ducesa de Cambridge a fost internată la maternitatea spitalului St. Marry, luni, la puţin timp după ora locală 06.00.

Numeroşii simpatizanţi ai monarhiei britanice, care şi-au instalat de mai multe zile corturile, alături de reprezentanţii presei, în faţa spitalului St. Marry, au ratat sosirea la spital a ducesei Catherine, care a intrat în clădire pe o uşă laterală, potrivit Mediafax.

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă