31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialNoroc la tragerea la sorti!

Noroc la tragerea la sorti!

Nationala feminina de handbal a Romaniei poate spune ca a avut noroc la tragerea la sorti a grupelor Turneului Final, care va avea loc in luna decembrie, in Rusia. Romania va evolua in grupa D, alaturi de reprezentativele Frantei, Ucrainei, Macedoniei, Argentinei si Camerunului. In mod normal, fetele noastre au adversari accesibili, inclusiv Franta si Ucraina, asa ca este posibila chiar castigarea grupei. In grupa A vor juca Japonia, Rusia, Olanda, China, Croatia si Uruguay, in grupa B Norvegia, Ungaria, Slovenia, Angola, Coreea de Sud si Australia, iar in grupa C Danemarca, Polonia, Austria, Brazilia, Coasta de Fildes si Germania.

Raman aceleasi conduceri tehnice la echipele nationale

Conducerea FR Handbal a decis sa mentina in functie actualii antrenori ai loturilor reprezentative. „In Consiliul de Administratie am aprobat concluziile analizei facute de Comisia Tehnica, in urma cu o saptamana, asupra evolutiei echipelor nationale de seniori si am decis sa mentinem actualele conduceri ale loturilor nationale”, a spus presedintele Cristian Gatu.
Pana la urmatoarea sedinta, conducerea tehnica a echipei nationale masculine trebuie sa prezinte un plan de revigorare a handbalului masculin. „Antrenorul Lucian Rasnita si directorul tehnic Petre Ivanescu trebuie sa prezinte un plan de revigorare a handbalului masculin, pe termen lung, adica pana in 2010. Planul il vom analiza si il vom finanta, in cazul in care va fi aprobat”, a afirmat presedintele FRH.
De asemenea, pana pe 29 iulie, antrenorii lotului feminin, Gheorghe Tadici si Dumitru Musi trebuie sa prezinte un plan in care sa precizeze nevoile financiare ale lotului, evolutia echipei nationale fiind apreciata drept „buna si foarte buna” de catre membrii Consiliului de Administratie al FRH.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă