30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialNoi șefi la BCCO Alba și Constanța

Noi șefi la BCCO Alba și Constanța

Brigăzile de Combatere a Criminalității Organizate Alba- Iulia și Constanța au noi șefi. Miercuri, 6 august, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de şefi ai celor două structuri.

Astfel, în urma evaluării, comisarul de poliție Mircea Mărginean a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia, anunță IGPR.

Mircea Mărginean are 36 de ani şi s-a născut la Tiur, Blaj. Este căsătorit şi are doi copii, un băiat şi o fetiţă.

A absolvit Liceul Militar de politie “Neagoe Basarab” Buzău, în 1996, Academia de Poliţie în 2000, şi o specializare post universitară în Drept (Facultatea de Drept Bucureşti).

A activat un an la Secţia 14 Bucureşti, apoi la Biroul de crimă organizată Sector 4 (doi ani) şi, succesiv, la Brigada de crimă organizată Bucureşti, Direcţia Antridrog, şef serviciu Antidrog Poliţia capitalei, şef serviciu operativ şi investigaţii şi şef Serviciu şef de serviciu în Direcţia Operaţiuni Speciale Bucureşti, până în 26 februarie 2014, când a fost delegat şef BCCO Alba Iulia, pe şase luni.

Postul de șef al BCCO Alba Iulia, deținut de comisarul Traian Berbeceanu până în toamna anului trecut când a fost arestat fiind învinuit de corupție, a fost scos la concurs de Inspectoratul General al Poliției Române luna trecută.

Comisarul şef Traian Berbeceanu, a fost schimbat din funcţie în luna octombrie, după ce a fost arestat preventiv fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba de sprijinirea unui grup infracţional nestructurat şi favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere. El a fost eliberat din arestul preventiv pe 26 noiembrie, printr-o decizie a Instanţei Supreme, dar a avut interdicţie de a părăsi ţara.

Totodată, comisarul-șef de poliție Jenică Emilian Pârvu a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

 

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă