20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Noi proteste în București și Constanța. Oamenii au cerut demisia lui...

UPDATE. Noi proteste în București și Constanța. Oamenii au cerut demisia lui Meleșcanu de la MAE și a Guvernului Ponta

UPDATE 22.20: Protestul s-a încheiat fără incidente.

UPDATE 22.06: Peste 800 de oameni protestează, la această oră, în Capitală. Ei cer demisia Guvernului Ponta. Protestatarii se îndreaptă spre Piața Victoriei.

Sute de oameni au ieșit, din nou, în stradă, luni seară, pentru a protesta față de felul în care au fost organizate alegerile în diaspora. Oamenii cer demisia ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

În București, în jurul orei 21.00, protestatarii se aflau în fața Ministerului de Externe, strigând: ”Mele, la puscarie!”,”Mele nu rezisti nici cu mii de securisti!”.

Citește și: Ambasadele ruşinii. Ce scuze au reprezentanţii diplomatici pentru umilirea românilor care au vrut să voteze

În Constanța, peste o sută de persoane protestează, solicitând demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe şi a primarului Radu Mazăre. Ei scandează lozinci de genul: "Mazăre, du-te în Madagascar" şi "Mamaia siliconată, Constanţa bombardată", relatează Mediafax.

Oamenii, în marea majoritate tineri, s-au strâns în jurul orei 19:00 în faţa Prefecturii Constanţa având asupra lor steaguri şi pancarte pe care scrie: "Jos Guvernul Ponta", "Mazăre, du-te în Madagascar!", "Mamaia siliconată, Constanţa bombardată", "Mazăre ţine-ţi promisiunea", "Măzărică, vrei nu vrei, te aşteaptă ani grei".

Citește și: Își va respecta Radu Mazăre promisiunea?

Mii de oameni au manifestat, în ultimele zile, în marile orașe ale țării, față de felul în care au fost organizate alegerile în diaspora, atât în primul tur, cât și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Citește și: VIDEO. PROTESTE de solidaritate cu diaspora, la Cluj, Timișoara, Arad, Sibiu, Galați și Constanța

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă