18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialNoi dezvăluiri în cazul Markus Roth

Noi dezvăluiri în cazul Markus Roth

Cazul germanului Markus Roth, care a produs o cantitate imensă de filme pornografice destinate pedofililor, continuă să stârnească valuri la nivel mondial. În timp ce în Canada, 300 de persoane sunt anchetate după ce au cumpărat filmele produse de pedofilul german, iar în Germania, un ministru a demisionat din funcţie, iar un deputat social-democrat, Sebastian Edathy, a demisionat şi a fugit din ţară, după ce a cumpărat filmele deocheate, primăriţa PSD a oraşului maramureşean Seini, Gabriela Tulbure, susţine că nu ştie nimic despre scandalul care a implicat mulţi copii din oraşul pe care îl conduce.

”Nu ştiu nimic, eu nu eram primar atunci când spuneţi că Markus Roth a filmat la noi”, a spus Gabriela Tulbure. Însă, în ciuda declaraţiile primăriţei Gabriela Tulbure, cazul este foarte bine cunoscut de localnicii din Seini şi din Viile Racşa. Ei sunt indignaţi de faptul că pedofilul german trăieşte acum liniştit în Munchen, după ce a aruncat o pată asupra a zeci de copii din Seini, din Viila Racşa şi din Zalău.

Markus Roth a ispăşit o pedeapsă de doar doi ani ee închisoare, după ce a fost condamnat de judecătorii de la Tribunalul Sălaj şi de cei de la Curtea de Apel Cluj. La fel de indignaţi sunt şi foştii amici ai lui Markus Roth. Bogdan, unul dintre localnicii din Viile Racşa, care l-a primit pe Markus Roth în casă şi în curtea căruia pedofilul german a filmat o serie de scene cu copii dezbrăcaţi, spune că nu ştia ce se petrecea de fapt.

”Nu este adevărat ce au spus alţi săteni despre mine. Nu eu l-am adus pe Markus Roth aici, el preda cursuri de karate în şcoala din Seini. Eu l-am cunoscut prin intermediul unui băiat care făcea cursuri de karate. Nu ştiam ce fel de filme face, am crezut că filmează doar scene de karate”, spune Bogdan, care este acuzat de alţi săteni că ar fi fost complicele germanului. ”Dacă aş fi fost complicele lui, nu aş fi avut, împreună cu soţia mea, calitatea de părţi vătămate în dosar”, mai spune Bogdan, care acum se confruntă cu ostilitatea celorlalţi locuitori din Viile Racşa, care spun despre el că i-ar fi fotografiat pe copii.

”I-am fotografiat la scene de karate. Nu ştiam că Markus Roth face şi altfel de filme”, mai spune Bogdan. Întregul scandal a pornit după ce un cioban din Viile Racşa, unchiul uneia dintre victimele lui Markus Roth, l-a văzut pe german în timp ce îi filma pe copiii dezbrăcaţi, în curtea lui Bogdan. El i-a alertat pe părinţi, care au intervenit în forţă, iar Markus Roth a scăpat cu fuga de un linşaj în toată regula. El s-a mutat în Zalău, unde a continuat să producă filme pentru pedofili, până când a fost prins de ofiţerul Daniel Puşcaş de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate. Acum, victimele şi părinţii victimelor din Seini, Viile Racşa şi Zalău cer condamnarea penală a tuturor celor care au cumpărat filmele lui Markus Roth.

Localnicii din Viile Racşa sunt indignaţi de faptul că Markus Roth a scăpat doar cu doi ani de închisoare

 

Cele mai citite

Estonia acuză Rusia de un “atac hibrid”. O companie aeriană îşi suspendă timp de o lună zborurile

Finnair, compania aeriană finlandeză, a declarat că va suspenda temporar, timp de o lună, zborurile către orașul eston Tartu din cauza interferențelor semnalului GPS....

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numărul 12 în Franța

Chiar dacă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, în partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioană a Franţei, după...

Schimbări importante în Cehia pentru cuplurile de același sex

Începând cu anul viitor, cuplurile de același sex din Republica Cehă vor beneficia de majoritatea drepturilor acordate persoanelor căsătorite, cu excepția dreptului la căsătorie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă