13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialNiculescu: „Mi s-au înmuiat picioarele la imn. Mă bucur pentru acest rezultat,...

Niculescu: „Mi s-au înmuiat picioarele la imn. Mă bucur pentru acest rezultat, m-am simţit excelent”

Monica Niculescu a declarat, sâmbătă, după ce a adus României punctul egalării în partida din sferturile FED Cup, în fața Cehiei, că meciul a fost dificil, dar încrederea în forțele proprii și serviciul au ajutat-o, alături de un public „incredibil”, să se impumă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Eu am crezut în mine, am intrat în teren destul de hotărâtă, dar am avut emoţii când s-a cântat imnul, mi s-au înmuiat picioarele. M-a ajutat că am jucat al doilea meci. Partida a fost dificilă, am servit foarte bine. Sunt foarte fericită. M-am simţit extraordinar cu publicul, am făcut semne să mă ajute, victoria îmi dă foartă multă încredere. Mă bucur foarte mult că am reuşit să aduc acest punct României. Îmi doream să joc bine, să îmi fac jocul bine, m-am simţit excelent pe teren, am schimbat ritmul. În setul doi, chiar simţeam că joc bine. Publicul m-a ajutat incredibil, m-am simţit foarte bine la Cluj. Este o victorie superbă în faţa publicului, acasă”, a spus Niculescu.

Aceasta a subliniat că nu ştie la ce să se aştepte duminică, dar speră ca să fie publicul la fel de călduros, iar jucătoarele din echipa României să lupte pentru fiecare punct. „O luăm de la zero. Important este că e 1 la 1 şi că am luptat. Nu contează dacă Simona a pierdut: a luptat, şi-a dorit foarte mult, însă Pliskova a jucat foarte bine”, a mai spus Monica Niculescu.

Adversara Monicăi Niculescu, Petra Kvitova, a declarat şi ea după meciul pierdut, că jucătoarea din România nu i-a dat nicio şansă. „Am încercat de la început să dau ce am mai bun, dar am fost nervosă şi nu am reușit să mă detensionez. Monica a jucat bine, nu mi-a dat multe şanse. Am fost un pic obosită mental, nu fizic. Nu am fost surprinsă de stilul Monicăi, ştiam la ce să mă aştept, am jucat cu ea pe iarbă. Noi facem ce putem să obţinem două puncte mâine. Va fi dificil să joc împotriva Simonei Halep, după ce ea a pierdut azi”, a spus Pliskova.

După prima zi din cadrul întâlnirii Fed Cup dintre România şi Cehia, scorul este egal, 1-1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă