10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialNadia si Ilie Nastase, la Barcelona

Nadia si Ilie Nastase, la Barcelona

Trupa britanica Sugababes va canta la Gala Laureus World Sports Awards 2007, care va avea loc pe 2 aprilie, la Palatul Sant Jordi din Barcelona si unde si-au anuntat prezenta Nadia Comaneci si Ilie Nastase, informeaza agentia Europa Press.

Gala de luni va fi prezentata, ca si anul trecut, de actorul Cuba Gooding Jr, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din filmul Jerry Maguire. Printre actorii care si-au mai anuntat prezenta la Barcelona se afla Morgan Freeman, Eva Longoria, Kyle MacLachlan sau Elisha Cuthbert, dar si modelul Valeria Mazza sau dansatorul Joaquin Cortes.
Europa Press anunta ca este prevazuta prezenta a numeroase personalitati ale sportului mondial, intre care Franz Beckenbauer, Johan Cruyff, Boris Becker, Serghei Bubka, Bobby Charlton, Sebastian Coe, Mark Spitz, Nadia Comaneci, Julius Erving, Elena Isinbaeva, Monica Seles, Ilie Nastase si Alberto Tomba.
Printre nominalizati se afla Fernando Alonso, Fabio Cannavaro, Roger Federer, Asafa Powell, Michael Schumacher, Tiger Woods (la sportivul anului), Justine Henin, Elena Isinbaeva, Carolina Kluft, Laure Manaudou, Amelie Mauresmo (la sportiva anului), nationala de fotbal a Italiei, nationala de rugby a Noii Zeelande, echipa de fotbal FC Barcelona, echipa europeana de golf Rider C (la titlul de echipa anului).
De asemenea, se vor mai da distinctii pentru revelatia sportiva a anului si cea mai spectaculoasa revenire.
1.068 de ziaristi sportivi din 128 de tari au facut parte din Juriul de Selectie Laureus, care a stabilit lista sportivilor nominalizati la toate categoriile, urmand ca votul decisiv sa fie acordat de membrii Laureus World Sports Academy, printre care se numara si Nadia Comaneci si Ilie Nastase. Anul trecut, castigatorii au fost tenismanul elvetian Roger Federer si schioara croata Janica Kostelici.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă