20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMunteanu si-a inceput munca la FC Arges

Munteanu si-a inceput munca la FC Arges

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial ca manager general al gruparii FC Arges, echipa pe care o va pregati timp de doua sezoane, cu ocazia meciului amical pe care pitestenii l-au disputat pe teren propriu in compania celor de la FC National, joc incheiat la egalitate, 1-1. Munti nu a coborat in teren chiar de la primul contact cu noua sa echipa, decizand sa urmareasca jocul de la tribuna oficiala, formatia din Trivale fiind condusa de pe banca tehnica de catre administratorul delegat al clubului Nicolae Dobrin.
Inainte de startul meciului, Dorinel Munteanu a facut cunostinta si cu jucatorii pe care ii va pregati de acum incolo, spunandu-le noilor sai elevi ca pentru FC Arges abia acum incepe campionatul. Cel mai selectionat jucator roman a primit si tricoul cu numarul opt, de la Florentin Cruceru, desi situatia sa contractuala cu CFR Cluj este departe de a se fi incheiat. „Am venit la Pitesti cunoscand valoarea lotului. FC Arges nu este o echipa de ultimul loc. In primul rand, obiectivul este salvarea de la retrogradare, insa eu imi doresc ca la finalul campionatului sa ne clasam pe unul din primele zece locuri”, a precizat Dorinel Munteanu.
Finantatorul echipei din Trivale, Cornel Penescu, a tinut sa-l contrazica pe „Munti”, afirmand ca nu se poate impune ca obiectiv salvarea de la retrogradare cand mai sunt de jucat inca 24 de etape.
Dorinel Munteanu ocupa functia de manager general al pitestenilor si din cauza faptului ca postul de antrenor nu este inca vacant, Giuseppe Giannini nefiind inca demis. Conducerea din Trivale nu doreste sa-l demita pentru ca atunci italianul ar trebui sa primeasca compensatii financiare pe care Cornel Penescu nu este dispus sa le plateasca. „Nu-l dam afara pentru ca ne-am tari prin tribunale, in schimb il vom delega sa urmareasca meciurile Romei din Italia”, a afirmat finantatorul alb-violetilor. Pentru a-i face sa paraseasca si mai repede echipa, oficialii pitesteni i-au interzis lui Giannini si fratelui sau Corrado sa urmareasca meciul cu FC National de la tribuna oficiala, cei doi fiind obligati sa-si gaseasca loc la tribuna a doua…

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă