14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMonitorul Oficial va putea fi citit online gratuit

Monitorul Oficial va putea fi citit online gratuit

De la data de 1 iunie 2017, Monitorul Oficial – părțile I și II va putea fi citit online gratuit, pe termen nelimitat, informează site-ul www.avocatnet.ro.

Până acum, Monitorul Oficial putea fi citit online gratuit doar timp de zece zile de la apariția numerelor în publicația tipărită.

Prelungirea gratuității pe termen nelimitat este reglementată prin Legea nr. 195/2016 pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României. Legea a fost publicată la data de 1 noiembrie 2016 și se aplică de la 1 iunie 2017.

În forma adoptată de senatori, actul normativ prevedea că toate cele șapte părți ale ediției electronice a Monitorului urmau să fie gratuite permanent, însă deputații au limitat gratuitatea doar la partea I și partea a II-a.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă