25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialMonica Niculescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Seul

Monica Niculescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Seul

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus cu 6-3, 6-0 de japoneza Eri Hozumi, informează Agerpres.

Niculescu (28 de ani, 55 WTA), a cincea favorită, a încheiat conturile în 59 de minute în fața unei adversare de 22 de ani (197 WTA), care a venit din calificări.

Românca și-a asigurat un cec de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), victorioasă cu 6-3, 6-2 în fața polonezei Katarzyna Piter.

Niculescu și Schmiedlova (22 ani, 99 WTA), câștigătoare a turneului WTA de la București în 2015, s-au confruntat până acum de două ori, în 2014, de fiecare dată impunându-se reprezentanta țării noastre, în primul tur la la Shenzhen, cu 4-6, 6-1, 6-3, și la Florianopolis, cu 6-0, 4-6, 6-2.

Tot marți, Irina Begu, principala favorită și deținătoarea titlului, o va întâlni în primul tur pe Su Jeong Hang (Coreea de Sud). Patricia Maria Țig s-a calificat luni în optimi, după 2-6, 7-5, 6-4 cu neozeelandeza Marina Erakovic.

Cele mai citite

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă